Bates Masi arkitekter

Bates Masi + arkitektene fra New York (Paul Masi & Harry Bates) designer og tegner alt fra urbane og suburbane privatboliger til skoler, hoteller, restauranter, butikker etc. – i USA, Mellom-Amerika og Karibia.

JEG liker dette her veldig godt. Trepanel...

Visjonært solcellepanel

I en futuristisk fremtidsvisjon utført for Panasonic, har den japanske arkitekten og designeren Akihisa Hirata konstruert "Energetic energies"; en kunstnerisk installasjon av kuber forestillende bygninger i en by, og som er dekket av elegante solcellepanel omtrent på samme måte som et tre dekket av bladverk. "Urban vegetasjon", på et slags vis... Eller som gir effekten av skyer som passerer over høye fjell... "Sømløs integrasjon med naturen" er et slags inspirerende mål for Hirata. Det gjelder både form/design såvel som det miljømessige hensynet. Dette blir high-high tech og grønnteknologi forenet. Installasjonen inspirerer i hvert fall til nytenking.

"The expression 'energetic energies' may seem strange but I think it perfectly sums up the concept of a vibrant metropolis of the future in which city and nature interact dynamically", forklarer Hirata. "It symbolizes the interrelationship of all living things". 

En mann som gjør kjedelige solcellepanel til en flott opplevelse!!

– bilder: Santi Caleca – kilde: Akihisa Hirata

Marian Petrescu LIVE

Den fantastiske pianisten, rumensk-fødte Marian Petrescu, turnerer verden. Her i en live-konsert fra Stuttgart. Petrescu ga for få år siden Oslos jazzmiljø fullstendig hakeslepp, da han kom for å spille her. Pianisten sammenliknes med Oscar Peterson, og hans utgivelse Body and Soul er blitt rost himmelhøyt. Petrescu har spilt med en rekke store stjerner innen jazzen, som for eksempel Toots Thielemans – og Al Jarreau!

For en opptur.

Din kreative sparringpartner

StudioSkeie er et leveringseffektivt designbyrå som står for særlig høy kvalitet.

Fordi vi er fleksible og ikke trenger å gjøre "krav" på hele det kreative prosjektet, er vi åpne for å fungere som kun en kreativ sparringpartner for de av våre kunder som ønsker dette. Vi vil gjerne være deres egen inhouse-avdelings opplagte samtalepartner! Dere kan ringe oss med spørsmål – også av teknisk karakter. Vi kan oppdatere dere på det siste innen kreative trender og grafiske uttrykk. Vi kan forsyne dere med foto-tips, bistå med digitale etterarbeider og hjelpe dere til å utvikle deres EGEN kreative avdeling videre, slik at dere opplever intern fornyelse! Dette er ikke minst viktig for at en kreativ avdeling skal trives og blomstre.

Det er spennende for de menneskene dere har ansatt internt når de opplever at de får lov til å utvikle seg videre med oppgavene og at de har noen å henvende seg til når ting "butter" litt imot – som det ofte gjør i kreative prosesser. 

StudioSkeie kan uansett stille til et uforpliktende møte hos nye interesserte, for å snakke mer om hvordan et slikt samarbeide eventuelt kan testes ut. 

Noen opplever nok at de får mer for markedsbudsjettet sitt når de bruker StudioSkeie i stedet for større, og i noen tilfeller dels tungrodde, Oslo-byråer – med alle de prosessene som da hører med. Samtidig holder vi et tilsvarende høyt kvalitetsnivå på alt det vi lager. Vi byr altså på det mindre, spesialiserte byråets fordeler! Hver medarbeider hos StudioSkeie behersker mange kreative disipliner. Vi har bevist at vi kan løse komplekse oppgaver med to-tre mann som en del andre, større byråer, nok ville ha satt mange flere mannskaper på. Hos StudioSkeie har vi tung erfaring innen mange kompetanseområder, vi kan "snu oss på hælen" og hjelpe våre kunder når de faktisk trenger hjelpen mest – og ikke tre uker etter at dere har ringt.

Hos oss blir dere alltid gitt første prioritet!