I går hadde vi hyggelig studiobesøk av engasjerte elever fra linjen for medier og kommunikasjon (foto) på Drømtorp Videregående Skole i Ski. Dette vesle "prosjektsamarbeidet" kom til etter inititativ fra byråleder Kristian Severin Skeie og medielærer Terje Kveen (Drømtorp), og vår dyktige fotograf Jarle Nyttingnes hev seg på og stilte sitt fotostudio til disposisjon. På denne måten fikk elevene oppleve hvordan reklamebyrå og reklamefotograf samarbeider i studio. Litt om medier og kommunikasjon i det virkelige arbeidslivet, altså. Det så ut til at elevene trivdes hos oss. Kanskje vi gjør noe lignende ved senere anledning. Det hadde vært hyggelig. StudioSkeie har jo et litt spesielt forhold til nettopp Drømtorp, da skolen ligger i vårt eget nærområde (like ved næringsparken). Vi har også ønsket elevene velkommen til å stikke innom kontorene våre når det passer og for å se de ferdige resultatene av gårsdagens shoot i ferdig layout – en splitter ny produktkatalog som vi holder på med for kunde.

De som var med fra Drømtorp: Vilde, Stian, Julie Elisabeth, Jonas, Karoline, Sofie Isabelle, Monika og Marte Marie.

Fotomodell: Paal.

Grafisk/layout: Mats Nielsen, StudioSkeie

Prosjektledelse: Kristian Severin Skeie, Studioskeie, http://www.studioskeie.no

Fotograf: Jarle Nyttingnes: http://www.nyttingnes.no

Veldig koselig for oss, dette. Her er noen bilder fra dagen (snapshottet med Kristians mobiltelefon):