Glashütte Original leverer det som vi i StudioSkeie også kaller for "Eksklusiv oppmerksomhet" ... Og de er en av verdens svært få urmakere som fortsatt leverer inhouse-urverk – utelukkende. Og av ekstrem kvalitet. Glashütte sin identitet er kvalitet. Tysk håndverk (ja, de håndlager klokkene sine) og et detaljnivå som byr på en visualitet hinsides det meste som lages av ur i verden i dag. Dette går merker som Omega og IWC en høy gang, for å si det slik. 

Glashütte Original Senator Zeigerdatum med kaliber 39 automatikkverk; med håndsydd rem av alligator, safirglass på frem- og bakside, detaljer i 21k gull (som kun kan sees når man skuer gjennom safirglasset på urets bakside..!), 35 juveler osv. Lekkert. Presisisjonsmekanikk; knapt 0,5 sekunds avvik per døgn. Slå den. Det er jo enda mer presist enn de mekaniske verkene til Rolex. Svanehals-funksjonen inne i selve verket er en unik funksjon som Glashütte Original anvender. Den doble regulatoren er Glashüttes egen oppfinnelse. Fikst. Denne gjør at det er enkelt å kalibrere urverket inn slik at det går helt nøyaktig.

Tyskere, altså: Respekt!