Foto shoot, "behind the scenes" med ambassadør for Maurice Lacroix – Bob Geldof: Musiker, aktivist og forretningsmann.

Hva er Maurice Lacroix? Siden den forholdsvis unge, sveitsiske klokkeprodusenten launchet sin første modell i 1975, har Maurice Lacroix produsert mange fine, mekaniske kalibre og fantastiske designstudier. De ble tatt opp i den eksklusive foreningen for sveitisiske klokkeprodusenter i luksussegmentet først i slutten av 2006. Maurice Lacroix har gang på gang bevist sine tekniske og designmessige ferdigheter, samtidig som de plasserer seg i et litt spesielt segment for klokkeinteresserte som helst ikke er ute etter statusen til noen av verdens mest kjente klokkemerker, men som er mer opptatt av unikt design, personlighet og fremragende kvalitet – til en riktig pris. Klokkene er ikke billige men for den som ønsker seg noe helt spesielt, representerer Maurice Lacroix et særs spennende alternativ.

Selv om jeg aldri har vært superbegeistret for Bob Geldof.