Kristian Severin Skeie

 

Jeg jobber i dag som designer, rådgiver og prosjektleder i StudioSkeie, som er et design- og reklamebyrå på Kolbotn utenfor Oslo. Siden 1998 har jeg drevet for meg selv som fotograf, skribent og kreativ AD for ulike virksomheter, magasiner, aviser, små og store publikasjoner i inn- og utland. Mye av det jeg har gjort har vært feature, interiør, bolig- og livsstils-stoff, og jeg har levert innhold til de fleste forlag og magasiner i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Har driftet flere fotostudio –alene og i samarbeid med andre fotografer og kunstnere.

Siden 2009 ble prosjektet mitt omgjort til designstudio; i begynnelsen også med ekstra fokus på avansert fargestyring, reproteknikk og perfeksjonering av alle typer trykksaker. Men i dag er hovedfokuset grafisk profilering; logo- og identitetsdesign og visuell kommunikasjon med alt som hører til. Vi løfter bedriftenes salgs- og markedsmateriell, og dermed også deres ansikt utad. Vi tar også for oss produksjon av innhold, tekst – og vi implementerer alt vårt design i samarbeid med partnere og dyktige underleverandører. I 2017 knyttet vi også til oss et mediebyrå slik at vi nå kan tilby en enda større bredde av tjenester enn før.

Jeg er ambisiøs på kundens vegne, og driver prosjekter og tiltak fremover med engasjement for å skape den ekstraordinære kvaliteten i håndverket. Jeg samarbeider best med mennesker som tar seg og sin virksomhet på alvor. Det er erfaringsmessig ofte en forutsetning for å forstå at arbeid med visuell kommunikasjon er for viktig til å bli en salderingspost. 

 

Showreel for StudioSkeie