StudioSkeie

 

StudioSkeie er et effektivt, lite design- og reklamebyrå på Kolbotn utenfor Oslo. Med mangeårig virke som reportasje- og livsstilsfotograf bak meg, ble det tid for å tenke i nye baner og jeg la ned arbeidet som fotograf for å dedikere meg helt til byrået. Vi etablerte kontorer i næringsparken i Ski. Etter tre år med både opp- og nedturer, gikk ferden videre til Kolbotn og kontorfellesskapet Rosenholm Campus.

Designer Mats Nielsen var med fra starten av, mens han fortsatt studerte Digital Media Design ved London College of Communication (LCC). I all ubeskjedenhet kan jeg kanskje si at jeg "oppdaget" Mats sitt ekstraordinære talent allerede et par år før han hadde vurdert studier i London. Min oppfatning av hans skapende evner som noe langt ut over det alminnelige fikk jeg etter hvert også bekreftet: Han vant kreative konkurranser for animasjon og design, og ble i 2011 uteksaminert som den aller beste på sitt kull, på det som altså er blant verdens mest prestisjetunge universiteter for designstudier. Flere store design- og reklamebyråer i London og i Skandinavia forsøkte å rekruttere ham; han har  likevel har valgt å bli i StudioSkeie. Det som ikke er vanskelig å forklare rundt dette holder jeg for meg selv.

Det er i grunn vanskelig å sette ord på hva som gjør mitt og Mats sitt samarbeid så spesielt. Men jeg tror vi gjør hverandre gode – og vi har funnet fram til en samarbeidsform som gjør at vi kan få til å produsere kreative løsninger som kan måle seg mot Nordens største byråer. Min pasjon og sans for form/funksjon matcher med Mats sin ekstremt strukturerte og jordnære måte å angripe problemer på.

I løpet av "etableringsåret" 2010 kom også tekstforfatter, journalist og pedagog Tom Blekstad med på laget. Med vel 20 års erfaring fra undervisning, ledelse og personalutvikling, blant annet fra Norsk Hydro, har også han verdifull kompetanse som har vært til stor hjelp når vi har fått lov til å bryne oss på spennende utfordringer i store selskaper. Tom er en verdifull, kreativ sparringpartner, med en særlig evne til å balansere kreative prosesser og styre ting inn i riktige spor. Han er også dyktig til å forvalte og ta vare på det beste i skapende arbeid. Tom er en dyktig analytiker og har bidratt vesentlig i utforming av kommunikasjonsstrategiske retninger som StudioSkeie har vært en stolt bidragsyter til for betydningsfulle oppdragsgivere.

Etter å ha  utviklet et konsept modent nok til å kunne markedsføres mot mellomstore og større virksomheter, gjennomførte vi våre første byråoppdrag i 2011. Vi skynder oss fortsatt langsomt. Nå, i 2017, kjenner vi vel trygghet for at vi har beredt grunnen og konseptet vårt godt nok til at det kan være på tide å ta ting et stykke videre. Jeg håper selvsagt på fortsatt tillit hos små og store kunder og oppdragsgivere. Og jeg håper enda flere vil oppdage og verdsette vår kombinasjon av kompromissløshet og markedstilpasset fleksibilitet i tiden framover.

Vår kompetanse, produkter og tjenester inkluderer blant annet:

GRAFISK DESIGN:

 • visuell kommunikasjon
 • utforming av markedsmateriell
 • salgs- og kampanjemateriell
 • logodesign og identitetsdesign
 • brosjyrer, kataloger og årsrapporter
 • webdesign, digital design

ØVRIGE TJENESTER:

 • trykksaker
 • skilting, dekor
 • digital annonsering
 • synlighet sosiale medier
 • kommunikasjon, innhold
 • reklamefotografering, film
 • 3D, animasjon, illustrasjoner
 • produksjon av alle typer markedsmateriel

Mer informasjon om dette finnes på www.studioskeie.no.

Designbyrået StudioSkeie konkurrerer på høyt faglig nivå, og med nøyaktighet, nytenking og resultatorientert, salgsfremmende kreativitet. Vi strekker oss langt for å tilby en leveringsdyktighet og fleksibilitet som svært få andre byråer greier å matche. Dette er kanskje StudioSkeies fremste konkurransefortrinn – foruten det faktum at vi kan knive med noen av Skandinavias største reklamebyråer på designkvalitet. I tillegg har vi et omfattende nettverk med etablerte, dyktige samarbeidspartnere og underleverandører som vi trekker på etter behov/prosjekt. Slik kan vi levere en stor faglig bredde, og samtidig holde kostnadene nede.